Productnummer: 25RAS-SW100

SW100

gewicht: 2950 gr.

verpakking: toestel

snijdikte: 35 mm

90 Watt

Al meer dan 40 jaar op de markt is SW100 de meest efficiënte en populaire banksnijmachine op het gebied van textiel en technische stoffen. Hij bereikte het hoogste niveau van technologie en veiligheid en kan door zijn gewicht van slechts 3 kilo kracht en gebruiksgemak bieden. De combinatie tussen mes en tegenmes maakt de snede scherp en nauwkeurig zonder lompenslijpen. 

De gebalanceerde en geluidgedempte motor van 90 Watt in combinatie met bronzen/stalen tandwielkoppelingen met hoge weerstand zorgen voor een langdurige stabiliteit. Het mes met een diameter van 100 mm met 6 snijkanten maakt het mogelijk om elk soort stof tot een dikte van 35 mm te snijden. De aluminium snijderbasis met rollen is met Teflon® gecoat om wrijvingsbestendig te zijn en een gemakkelijke doorvoer van de stof zonder moeite mogelijk te maken. 

De slijpsteen met drukknop maakt het slijpen van de mesrand in minder dan 10 seconden mogelijk zonder het mes te verwijderen. Het lage onderhoud en de lage bedrijfskosten maken de SW100 zeker de beste snijmachine die geschikt is voor elke toepassing op het gebied van textiel en technische stoffen.

Specificaties

Diameter snijmes

100 mm, met hardmetalen tegenmes

Snijmes specificaties

10EHSS, 6-zijden, HSS staal

Snijsnelheid mes (t.p.m.)

850

Max. snijdikte

35 mm

Vermogen

enkelfasig 90 Watt

Verbruik

2 A

Gewicht

2950 g

Totaal gewicht (incl. koffer en meegeleverde accessoires)

4650 g

Kabellengte

1,5 meter

Trillingssterkte bij start

< 2.5 m/sec 2

Werkingstemperatuur

0 – 55 C