Productnummer: 25RAS-GRTMINIV

GRT-MINIV

gewicht: 2650 gr.

verpakking: toestel

snijdikte: 25 mm

55 Watt

Model GRT-MINIV is de kleinste driefasige snij-eenheid met hardmetalen tegenmes. Sinds vele jaren in de markt wordt het geïnstalleerd op de belangrijkste spanmachines. GRT-MINIV is krachtig, klein en licht (minder dan 3 Kg.). In tegenstelling tot alle andere Rasor-modellen, heeft de GRT-MINIV een motor geïnstalleerd in verticale positie, rechtop in de snijrichting. Het mes met 5 snijkanten garandeert een zuivere snede zonder lompenslijpen. 

Met de nieuwe semi-automatische slijpsteen is het slijpen van de meskant in minder dan 10 seconden mogelijk zonder het mes te verwijderen. GRT-MINIV wordt veel toegepast in textiel, leer, licht tapijt of technische stoffen. De driefasige inductiemotor is gebalanceerd en geruisloos. Deze snijunit heeft geen onderhoud nodig en is dus 24 uur per dag gemakkelijk te gebruiken tijdens het productieproces. 

Het is vooral geschikt voor de dwarse snede en het is voorzien van een ankerflens om gemakkelijk te kunnen worden aangepast aan een vaste of geautomatiseerde hanger. De nieuwe aluminium miniatuurbasis is met Teflon® gecoat om de wrijving met de stof te verminderen en een eenvoudige installatie op schuifrails in een kleine ruimte mogelijk te maken. Het minimale onderhoud en de minimale handlingkosten maken van GRT-MINIV de goedkope en betrouwbare snijoplossing voor elke O.E.M.

Specificaties

Diameter snijmes

86 mm, met hardmetalen tegenmes

Snijmes specificaties

86PHSS, 5-zijden, HSS staal

Snijsnelheid mes (t.p.m.)

550

Max. snijdikte

25 mm

Vermogen

55 Watt

Motor

3-fasen asynchroon 380/400* V, 50 Hz

Verbruik

0.3 A

Bescherming

IP20 – CL F

Gewicht

2650 g

Totaal gewicht (incl. koffer en meegeleverde accessoires)

4750 g

Kabellengte

1,5 meter

Trillingssterkte bij start

< 2.5 m/sec 2

Werkingstemperatuur

0 – 55 C