Productnummer: 25RAS-SW12SSX

SW12SSX

gewicht: 4500 gr.

verpakking: toestel

snijdikte: 50 mm

enkelfasig 180 W

SW12SSX is een snij-eenheid voor hoge dikte geschikt voor toepassing in textiel en technische weefsels. Het bereikt het hoogste niveau in technologie en veiligheid. Hij weegt slechts 3 kg, maar garandeert kracht en betrouwbaarheid bij het snijden van hoge diktes. Het combinatiesysteem van mes en contrames maakt een scherpe en precieze snede mogelijk zonder lompenslijpen. 

De gebalanceerde en geluiddempende motor van 180 Watt in combinatie met bronzen/stalen tandwielkoppelingen met hoge weerstand zorgen voor een langdurige stabiliteit. Het mes met 8 snijkanten en 120 mm diameter maakt het snijden van elke stof tot 50 mm dikte mogelijk, zelfs in meerdere lagen. SW12SSX-basis is met Teflon® gecoat om wrijvingsvrij te zijn tussen de basis en de stof. Het is mogelijk om dit maaidek binnen een minimale ruimte op schuifrails te monteren. 

Het slijpsteensysteem met drukknop maakt het mogelijk om de snede van het mes in minder dan 10 seconden te slijpen zonder het mes te verwijderen. Dit model is met name geschikt voor transversale snedes met een ankerflens die een gemakkelijke pasvorm op vaste of automatische stijgbeugels mogelijk maakt. Voor het continue trimproces is model SW12SSX ook verkrijgbaar in rechtse versie (spiegelend) als model SW12S.

Specificaties

Diameter snijmes

120 mm, met hardmetalen tegenmes

Snijmes specificaties

12SHSS, 8-zijden, HSS staal

Snijsnelheid mes (t.p.m.)

850

Max. snijdikte

50 mm

Vermogen

enkelfasig 180 W

Maximale absorptie

2,5 A

Gewicht

4500 g

Totaal gewicht (incl. koffer en meegeleverde accessoires)

6200 g

Kabellengte

1,5 meter

Trillingssterkte bij start

< 2.5 m/sec 2

Werkingstemperatuur

0 – 55 C