Productnummer: 25RAS-SW100SL

SW100SL

gewicht: 2650 gr.

verpakking: toestel

snijdikte: 35 mm

enkelfasig 90 W

Al meer dan 30 jaar op de markt is de SW100SL de meest efficiënte en populaire eenfasige snijeenheid op het gebied van textiel en technische stoffen. Het bereikt het hoogste niveau van technologie en veiligheid en garandeert kracht en betrouwbaarheid in minder dan 3 kg. gewicht. De combinatie tussen mes en contrames maakt een scherpe en precieze snede mogelijk zonder lompenslijpen. 

De gebalanceerde en geluiddempende motor van 90 Watt in combinatie met bronzen/stalen tandwielkoppelingen met hoge weerstand zorgen voor een langdurige stabiliteit. Het mes met een diameter van 100 mm met 6 snijkanten maakt het mogelijk om elke stof tot een dikte van 35 mm te snijden. SW100SL is met name geschikt voor de transversale snede omdat het is voorzien van een ankerflens die gemakkelijk op een vaste of automatische beugel kan worden gemonteerd. 

De basis is voorzien van een Teflon®-coating om een gemakkelijke invoer mogelijk te maken door de wrijving tussen de basis en de stof te verminderen. Het nieuwe slijpsteensysteem met drukknop maakt het mogelijk om de snede van het mes in minder dan 10 sec te slijpen. zonder het mes te verwijderen. Voor het continue trimproces is de SW100SL ook verkrijgbaar in een rechtse versie (spiegelend) als model SW100S. Het weinige onderhoud en de lage bedrijfskosten maken het model SW100SL de goedkoopste en meest betrouwbare snijoplossing voor al uw OEM-machines.

Specificaties

Diameter snijmes

100 mm, met hardmetalen tegenmes

Snijmes specificaties

10EHSS, 6-zijden, HSS staal

Snijsnelheid mes (t.p.m.)

850

Max. snijdikte

35 mm

Vermogen

enkelfasig 90 W

Maximale absorptie

2 A

Gewicht

2650 g

Totaal gewicht (incl. koffer en meegeleverde accessoires)

4750 g

Kabellengte

1,5 meter

Trillingssterkte bij start

< 2.5 m/sec 2

Werkingstemperatuur

0 – 55 C